Netways Europe is dé importeur en Value-add distributeur die met een team van specialisten zich onderscheid door een consultatieve marktbenadering. Deze klantgerichte methode houdt in dat we samen met ú werken aan de juiste oplossing voor uw klanten. U kunt een beroep doen op een, in meer dan 20 jaar, opgebouwde diepgaande kennis van netwerk infrastructuren met een sterke focus op glasvezelcommunicatie. Wij bieden onze relaties naast oplossingen afgestemd op eisen en wensen, een duidelijke visie en vergaande technische en commerciële ondersteuning die niet stopt na levering maar gedurende de hele productcyclus.

We bieden producten van zorgvuldig geselecteerde fabrikanten, waarbij altijd de kennis intern geborgd is. Daarnaast ontwikkelen we zelf diverse toepassingen die onder onze specificaties gefabriceerd worden door fabrikanten geselecteerd op kwaliteit.

Daarnaast bieden we diverse diensten aan die u ondersteunen bij de beste oplossing voor uw klanten:

Technisch advies

We hebben diepgaande kennis van producten die we verkopen en voorzien u hiermee van alle relevantie adviezen om tot een goede oplossing te komen voor uw klant.

Consulting; Netwerk ontwerp

Mocht er onvoldoende kennis, ervaring of tijd voorhanden zijn in uw organisatie kunnen we ook het gehele traject van pre-sales, architectuur en design op basis van consulting voor u uit handen nemen.

Assemblage, pre-staging en testen

U kunt de bij ons aangekochte componenten laten assembleren, stagen en testen. Dit voorkomt verrassingen bij implementatie!

Service en support

Wij kunnen u helpen met het support en de service die nodig is voor het operationeel houden van uw netwerk omgeving. We bieden hiervoor standaard (fabrieks) service contracten of, indien gewenst opmaat.